nieuw telefoonnummer
Frank Vasterink

06 - 53 37 13 22

of
074 - 250 58 95

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Sloopwerken

Sloopwerken

Frank vasterink is al jaren gespecialiseerd in het sloopwerk en we hebben alle kennis in huis om dit tot een geslaagd project te maken. Wij verrichten ook kleinschalige sloopwerken u kunt hierbij denken aan:

Slopen van woonhuizen
Slopen van kleine bedrijfspanden
Slopen van gebouwen
Slopen (beton) schuttingen
Slopen van garages en schuren
   

Wij kunnen het complete traject verzorgen van het slopen tot en met het afvoeren van de vrijgekomen materialen.

 

 

Niet iedereen kan slopen


In ons vak worden wij nog steeds geconfronteerd met de hardnekkige misvatting dat iedereen zou kunnen slopen. Echter, het tegendeel is waar. Het is en blijft een vak apart. Het verantwoord, veilig en milieukundig slopen van een pand vereist enorm veel inzicht en ervaring. Bij Frank Vasterink bent u hiervoor aan het juiste adres.

Na het slopen komt er meer.....

Na de sloop kan Frank Vasterink direct starten met de herstructurering van de grond. Wij zijn allround op het gebied van grondbewerking. Door de vele projecten welke wij hebben gerealiseerd is zoveel kennis en ervaring ontstaan dat Frank vasterink zich met recht specialist mag noemen.
Frank Vasterink verleent diensten in opdracht van bouwbedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen, industrie├źn, overheden, etc.

 

Partners

Ook bij sloopwerk geldt; samen staan we sterk. Indien we een sloop klus aanvaarden en deze blijkt voor Frank Vasterink alleen te omvangrijk, dan kunnen we gebruik maken van collega's die ons ondersteunen en helpen de klus te klaren. hierdoor bent u als opdracht gever altijd verzekerd van een snelle en vakkundige afhandeling van het sloopwerk.